✓ GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP PÅ KØB OVER 499,- ✓ ALLE BESTILLINGER FØR KL. 15:00 AFSENDES SAMME HVERDAG ✓ TILFREDSHEDSGARANTI OG PRISGARANTI

Vores historie

En kræftdiagnose fik tilværelsen til at slå kolbøtter for Casper og Anna Mai, men efter et veloverstået behandlingsforløb og et bryllup var vi klar til at kaste sig over livet med fornyet appetit. Nu arbejder vi benhårdt på at gøres deres fælles passion for vin til vores levevej.

Derfor blev AC Vinimport stiftet i september 2019 af Casper og Anna Mai Horn Cave, som en lille webshop og weekend-lagersalg. Siden april har vi haft butik, webshop og egen import på langt det meste af vores vin.

- Tiden er det eneste, vi har, og vi ved ikke, hvor meget vi har af den. Derfor er det vigtigt, hvad vi vælger at udfylde vores tid med.
Det ultimative mål med AC Vinimport er at skabe et vinunivers, hvor alle føler sig velkomne - online og offline. De skal føle, at de får en god rådgivning og at der findes en vinløsning til ethvert behov og budget. Anna Mai Horn Cave, Direktør

Vores håndværk

Man siger at gode hegn giver gode naboer
... Men hvad giver passion til vin?

Vi elsker at være i kontakt med de små vinbønder rundt i verden. Der er den gode relation til mennesker, der kan sit håndværk, der skaber en bæredygtig butik i Danmark

Det er netop den gode kontakt med vinbønderne rundt i verden, der gør det muligt for os, at rådgive vores kunder til den helt rette vin. Vi kender vejen fra vinstok til vin.

Når du besøger os i vores butik i Esbjerg, ringer til os, sender en mail eller blot besøger vores webshop kan du måske mærke at vores passion for vin er dybfølt – fordi det er den!

Vi tror på, at dyrest ikke altid er bedst. Hvis man ikke er til tunge, kraftige vine eller vine, der smager af overmodne frugter, skal man lede længe efter en dyr vin, der er smager godt. Derfor kan du her på shoppen finde vine i alle afskygninger – og til alle smagsløg.

Skulle man være så uheldig at have fået nogle vine med hjem, som af en eller anden årsag ikke er god? Det kan jo ske! Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi finder en god løsning.

Vores værdier

Kvalitet og god service er aldrig et uheld. Det er et resultat er hårdt arbejde og godt humør.

 • God service er den bedste start

  Hos AC Vinimport stræber for at yde den bedste service - hver gang. Derfor skal du heller ikke tøve, hvis du har spørgsmål eller gerne vil guides til din bedste vin.
 • Kvalitet tager du med hjem

  Vi står inde for vores vine. Det er derfor, vi heller ikke skjuler vores ansigter eller lader som om, vi er en stor organisation. Her er 2 mennesker - Casper og Anna Mai - og vi elsker god vin.
 • Tryghed i dit køb

  Når du bruger vores webshop eller betaler med kort i vores butik, kan du føle dig helt tryg. Vi har nemlig sørget for at alle vores betalinger og kundeoplysninger er sikret bag sikkerhedscertifikater.
 • God smag serverer du for andre

  Når du køber en god vin hos AC Vinimport er det med god smag. God smag har man lyst til at dele med andre. Derfor tror vi på, at med god smag, høj kvalitet og god kundeservice, at vi har en bæredygtig forretning.
preloader