Adami Bosco di Gica Brut Valdobbiadene DOCG Prosecco Superiore

Hvordan smager denne vin?

Let
Kraftig
Tør
Sød
Lav syre
Høj syre
Let perlende
Mousserende

Adami – Bosco di Gica Brut Valdobbiadene DOCG Prosecco Superiore – 2014

DKK 129,00

DKK 129,00

DKK 129,00

23 på lager

Denne prosecco fremstår i en smuk halmgul farve. Cremet mousserende med en delikat, langvarig perle.

Bouquetten er rig, med fremragende frugt, frigiver dufte af gult æble og fersken, med noter af blåregn og akacieblomst. Vidunderlig balance og elegance supplerer en behageligt sprød krydderi.

Lækker syre, der giver en sprød, velsmagende mundfølelse. Den generøse og dvælende smag afspejler pænt duften og giver en perfekt balance.

Ideel som aperitif, men også en vin, der kan nydes gennem et måltid. Fremragende med fisk og skaldyr.

Conegliano-Valdobbiadene, Italien

Hvordan smager denne vin?

Let
Kraftig
Tør
Sød
Lav syre
Høj syre
Let perlende
Mousserende

Detaljer

Denne prosecco er lavet på 95-97% Glera og 3-5% Chardonnay.

På Colbertaldo kan du stadig gå gennem en lille skov, der først blev nævnt i historiske optegnelser for omkring 600 år siden, da det blev kendt som Bosco di Gica. Denne Valdobbiadene DOCG Brut Adami udtrykker elegant balancen mellem en tør gane og en yndefuld duft. De druer, der er bedst egnede til Brut, vælges fra vinmarker i de tre kommuner, der grænser op til vingården.

Druerne høstes fra d. 20. september – 10. oktober. Vinificeringen foregår ved let presning med druepresser og gæring ved kontrollerede temperaturer (18-20°C) med gær. Modning i rustfrit stål i tre måneder. Anden gæring foregår med “Metodo Italiano” i ståltrykstanke ved 15-17 ° C. Til sidst udføres en kold stabilisering (-4°C) efterfulgt af tæt filtrering før aftapning for at fjerne gær fra mousserende vin.

Cykluslængde: Ca. 40 dage.

Afkøles til 7-8°C før servering. En isspand er den perfekte præsentation.

Yderligere information

Vægt1.5 kg
Vintype

Drue

,

Årgang

Alkoholprocent

Land

Område

Passer til

, ,

Størrelse

Låg

Drikkes bedst