Adami Garbèl Brut Prosecco di Treviso Doc

Hvordan smager denne vin?

Let
Kraftig
Tør
Sød
Lav syre
Høj syre
Let perlende
Mousserende

Adami – Garbèl Brut Prosecco di Treviso Doc – 2014

DKK 149,00

DKK 149,00

DKK 149,00

38 på lager

Denne prosecco fremstår i en smuk halmgul farve. Tæt mousserende og delikat med en vedvarende kaskade af bobler.

Bouquetten er meget rig og generøs og frigiver noter af modne frugter, såsom pære, gult æble og melon. Fremragende balance og finesse supplerer skarpe, forfriskende aromaer.

Behageligt syrlig og fyldig med en sprød frugtighed. Beundringsværdig fylde, balance og længde, der afspejler aromaterne i næsen.

Serveringsforslag: Ideel som aperitif og til festlige toasts, ledsaget af enhver form for forretter eller snacks.

Treviso, Italien

Hvordan smager denne vin?

Let
Kraftig
Tør
Sød
Lav syre
Høj syre
Let perlende
Mousserende

Detaljer

På lokal dialekt udtrykker ordet “Garbèl” en tilfredsstillende fornemmelse af friskhed og behagelig lethed. Garbèl, der er genkendt for sin tørre finish, ungdommelige duft og behagelige drikbarhed, er velegnet som aperitif eller som akkompagnement til retter med delikat smag.

Druerne høstes fra d. 20. september – 10. oktober. Vinificeringen foregår ved let presning med druepresser og gæring ved kontrollerede temperaturer (17-19°C) med gær. Modning i rustfrit stål i tre måneder. Anden gæring foregår med “Metodo Italiano” i ståltrykstanke ved 15-17 ° C. Til sidst udfres en kold stabilisering (-4°C) efterfulgt af tæt filtrering før aftapning for at fjerne gær fra mousserende vin.

Cykluslængde: Ca. 40 dage.

Serveres bedst nedkølet til 7-8°C.

Yderligere information

Vægt1.5 kg
Vintype

Drue

Årgang

Alkoholprocent

Land

Område

Passer til

, ,

Drikkes bedst

Størrelse

Låg