Profil


Om vinen
Udseende
Vinen fremstår med en smuk og næsten uigennemsigtig rubinrød farve
Aroma
Bouquetten er frugtrig med aromaer af kirsebærsyltetøj suppleret med en lys note af sød vanilje.
Smagsnoter
Smagen er tør, velsmagende, frugtig og harmonisk med en lang og fløjsblød finish.
Passer til
Vinen er en fremragende ledsager til rødt kød og vildt samt pastaretter med kød.
Beskrivelse
Denne lækre rødvin fra Pier er lavet på 100% Barbera Superiore.
Når druerne vælges kun de bedste klaser og der gøres et stort stykke arbejde i at holde druerne intakte. Herefter følger presning og knusning og den efterfølgende gæring i ståltanke med pumpning og nedstansning. Denne proces foregår helt naturlig og varer fra 10-30 dage ved kontrolleret temperatur. Når fermenteringen af sukkerarter og malolaktisk gæring er afsluttet, overføres vinen til store 5.000 liter eg-tønder, hvor den bliver ældet og forfinet i mindst 13 måneder, før den tappes på flaske, hvor den vil forblive yderligere 11 måneder, før den frigives til salg.
Velegnet til aldring.
Serveringstemperatur 16 ° -18 ° C

Specifikationer
Vintype | |
---|---|
Drue | |
Land | |
Område | |
Producent | |
Årgang | |
Alkoholprocent | |
Indhold | |
Drikkes bedst |